Blogger Templates

sayang_pink143@yahoo.com

sayang_pink143@yahoo.com

Wednesday, January 5, 2011

chinta monyet


ya allah setelah 11 tahun aku mencarinya kini kau kabul kan doa ku.. aku syukurinya ya allah....


itulah doa pink setelah melihat pic sidia.. nak taw sape dia? dialah chinta pertama pink zaman skolah.... bertahun kami couple x pernh dia ambil kesempatan terhadap pink walau pun dia beragama kristian barkaum iban.... dia jugalah yg mengenalkan pink erti rindu, sakit hati, cemburu dan sebagainya. dialah yg memberi pink erti 143... u alls taw ker apa maknanya? huhu cari kat kamus.. apa yg mengembirakan pink ialah


andai aku brsdih..
gmbira kan lah aku dgn snyuman mu..
andai aku mngis..
hibur kn lah aku dgn suara mu..
andai aku mati..
...sirami lh kubur ku dgn airmata dari cinta mu..
krna aku hnya mncintai mu..



inilah ayat kami... best kan huhuhu
walau pink happy jumpa fb dia tp pink sedih x jumpa dia secara realiti..
mungin suatu hari nantikan.. sape tahu..... pink akan tetap menanti...
kami telah berjanji tok berkawan selamanya.....

dihati kami kini tiada lagi cinta kerana antara kami sudah ada pilihan masing2

1 ulasan:

alinac lover

hi dear..kalo u nak scrub tu u inbox i yer

rm10 je..x msuk pos lagi tau.. mmg oke.i pon pakai..kulit jd halus pastu