Blogger Templates

sayang_pink143@yahoo.com

sayang_pink143@yahoo.com

Thursday, April 28, 2011

marah lagi



memang marah sgt nie... sakit hati pun ada huh
memang sangat2 marah
x taw nak ckp apa dh...


dh lah bangsa vietnam.. baru 5 tahun duduk malaysia nak berlagak
baru jadi org bawahan aku dh mcm dia plak org atasan aku ngeeee

memang nak kena.. dh x leh warning dh kena sembur jerk...

x pasal2 ko kena gantung kerja...
bukan aku sengaja nak buat ko kena gantung kerja..
dh ko yg melampau kot...


ko pikirlah sape yg nak kena pijak pale ditempat sendiri... ko 2 menumpang then cari rezeki kat negara org
pandai2 lah bawa diri..
nie x habis aku ko pijak pale
time aku leh sabar aku sabarlah
time plak aku nak belajar bersabar n cuba buang baran aku...


ha sekali aku hilang sabar ambik ko....
semua terbang semua aku cakap dari mulot aku yg laser nie...
ko tahan?



ramia kot x tahan molot laser aku nie..
memang aku baik... selagi ko baik
seribu kali aku buat baik
sekali ko jahat... aku diam diri
kali ke2 ko buat lagi aku cuba muhasabah diri
kali ke3 ko ulang lagi... aku dh x peduli namun still leh diam lagi
tpi kalau dh smpai naik atas pale muko ko aku maki....


ha so apa ko kesah kan? ko dok canang n buat aku marah
apa salahnya aku marah ko teruskan?
so ko pikir sendiri k.....



agak2 pink buat apa kat budak 2?
hehehehe biarlah rahsiaaaaa

sekali ko jahat aku diam diri

3 ulasan:

PN.ANUM

uhuhuuuuhhuhuuhuhu takut kite dgr sis marah..........eeeeeeee takutnye.....tp kalo da panas smua jd sis takut jd berani kan....rase kan padan muke bru ko taw sape sis aku ni....heheheheehehehe tol x sis????

PN.ANUM

eeeee takutnye sis marah....bgus sis bru dye taw sape sis adek ni...hahhahahaha....padan muke dye....

pink

heheheh rasa serba salah juga marah tapi memang dh x leh tahan huhuhu geram sgt