Blogger Templates

sayang_pink143@yahoo.com

sayang_pink143@yahoo.com

Tuesday, May 3, 2011

pabila pink bercuti

assalamualaikom



hyep alls.....
how are u?
i miss sgr dengan jb...

maklum setelah 4hari tinggalkan jb terasa yg pink nie memang anak jati jb...

hehehee tebiat kot pink nie...


sowylah lama x update blog..

pink bzy dengan kerja...

nasib baik ada hari pekerja kalau x mesti pink x dapat merehat kan diri taw huhuhu
rajin ke pink nie?


k lah x nak leter panjang k...
nanti u alls bohsan plak....


nak tahu x pink pergi mana selama 4hari nie?


jeng jeng....



bercutilah huhuh


gaya mcm gi luar negara jerk kan?

sebenarnya kat malaysia jerk...

tp rasanya indah kerana malaysia nie bermacam2 ada taw...



pink pergi pee dee..

kebetolan ada majlis kawen sedara....



so pink telah snap pic dengan banyak sekali....


silalah tatap pic pink k....








opssss terbuka tudung plak
x sengaja terbuka tudung.. kerana anak kazen termuntah ditudung pink....





nampak mcm couple ker?
blurrr ekq? jgn blur k..

ini adik pink.. pak lan x dapat ikut huhuhu




inilah kazen pink yg paling sulong huhu
dan 2 org itulah anak dia... kami merehatkan diri ditiara resort


windu plak dengan dunia medelling huhuhu




inilah baby yg telah muntahkan tudung pink huhu
x pe lah baby bukan taw apa pun malahan dia siap berak kan pink taw ngeeee
sabar jerk lah kan rizqi tiyan cik pink rizqi taw




















inilah antara pic tidak bertudung ditiara resort... model pencen hahahaha















bila pink berwarna biru huhu sesekali berwarna biru rasa best plak hehehehe




ha itulah pic yg dapat pink kongsikan... semoga terhibur...


apa pun percutiaan memang mengembirakan.. hilang sikit tekanan kerja...

2 ulasan:

PN.ANUM

slm wah bercuti.....oklah cntik pic2 sis yg ambik pic ni juru kamere propesional ke.....hehheheheehe....

pink

x lah pro mana pun huhu just kitorg belajar teknik sendiri.. lagi pun just pakai hdst kamera sis jerk... sony w705i memang best taw kamera dia