Blogger Templates

sayang_pink143@yahoo.com

sayang_pink143@yahoo.com

Tuesday, December 9, 2014

SELFIE NOT SELFISH

hello hello hellloooo (mcam lah glamour kan) hyeeeeee saje nak bagitahu yg selfie itu adalah salah satu hobbiii saya atau pun bukan saya jerk semua org pun suka n giller selfie siap ada beli monopod lg.. tp sy x de monopod pun x prlu kot monopod mcm leceh hikhikhik... selfie adalah aromaterapi untuk saya ketika stress... kadang smpai ada kawan2 bertanya.. kenapa suka sangat selfie ada plk yg kata mcm org giler jerk nk berselfie bagai... ok kalau org ckp mcm tu kita just abaikan jerk.. dh hdst kita suka kitalah dh fb kita lantak kitalah... bil internet or elektrik dan memori tel juga kos headseat kita bukan depa yg bayar kan.. lantak iiii lah janji kita happy... (tetiba bercampur lorat).... kalau selfie x salah yg salah ialah selfish... dengan ini terimalah pic2 selfie saya pada tahun ini dengan keadaan badan yg menaik yerkk happy sangat tu naik...
senyum dengan ikhlas yerk
opsss itu bukan pewarna kuku tapi inai warna yang saya sendiri buat juga jual... just lately nie x smpt nak buat
pic nie membuktikan yg saya gilerkan hello kitty yehaaaa
masa nie tgh tunggu my mr tetttt kat tandas sementara menunggu jom selfieee
abaikan yg bersepah tu yerkkkkk tp pic nie perasan muda over sangat
gewdiks x dpt dinafikan dr pic nie tp sy x gewdiks ok
tasek layang2 jb tempat paling sesuai untuk berselfie
cover ayu tp mcm kayu hahahah
ini ayu sikit lah dari yg atas tu
kalau tgok pic nie gelak sndiri sangat kelakarrr
my mr tettt x prnh mngecewakan dlm snap pic saya ada bakat lah kononnya
hambik kau segala gigi senget nampak kan hikhikhik
dua pic terakhir nie x dinafikan sedikit pucat atas sebab x bermakeup.. sekrang kena jrgkn makeup untuk kulit muka kelihatan lebih sihat... maaf jika nak termuntah tgok pic2 saya.. saje mengisi masa yg terluang didalam opis nie jap... shhhhhh... jgn bgitau bos saya tau sy guna pc opis untuk create blog saya... heheheeheh haaa korg pun guna pc boss korg kan kan kan byeeeee

2 ulasan:

Ariff's Blog

Azie... u hv the looks. Such a pretty girl. But u need to hv more confidence to bring up more cheer.

pink

ariff's blog tq the comments... yup mmg i nk kena improve kan lgi dalam maen peranan pada wajah sbb i nie ssh maenkan espresi muka